2018. február 7., szerda

Borzasztó...

Amikor elkezdtem járni a lelkiségi közösségbe, 1998-ban, volt ott egy lány, akit egyrészt nagyon kedveltem, mert rendkívül vidám, barátságos teremtés volt és buzgó is a maga módján, de másrészt volt benne egyfajta zakotaság, nyughatatlanság. A közösségben úgy lett megkülönböztetve, mint zûrzavart okozó tag, akit lehetõleg távól kell tartani mindenféle szolgálattól.

Ez így is volt, mert hát hol ebbe a közösségbe járt, hol abba, hol ez nem tetszett neki, hol az... A  késõbbiekben, valóban, az élete is zûrösen alakult. Hozzáment egy elvált férfihoz, akitõl lett egy gyereke, de közben közösséget, karitatív szolgálatot  szervezett, aztán megint elvált és most egyedül neveli a gyermekét.

Õ volt az, aki komolyan hirdette azt a próféciát, hogy rövidesen olyan idõk jönnek az egyházban, hogy a templomokba behatol a szentségtörés, az orcátlan szemérmetlenség, olyannyira, hogy félmeztelenül fognak táncolni az oltár elõtt. Akkor hittem is, meg nem is, amit mondott. Gondoltam, hogy ez meg fog történni, de ki tudja mikor. ..S lám már be is teljesedett, amit õ akkor mondott. Ebbõl látszik, hogy egy próficia nem attól igaz, hogy a profétának mennyire szent az élete. Onnan tudjuk meg, hogy egy prófécia igaz, amikor az beteljesedik. És azt figyeltem meg, hogy a nagy horderejû próféciák általában 10-20 év múlva valósunlak meg.

Németországban minden össze van gabalyodva. Most már nemcsak, hogy az elváltakat részesítik szentáldozásban, hanem az egynemû párokat is megáldják a templomban. Ugyanakkor, együtt áldoznak a szentmisén a protestánsokkal és lásd, a minap, bohóckodó táncokat lejtettek miniszoknyás lányokkal az egyik németországi templomban.

Dekadencia, hitehagyás, szentségtörés, Isten szemtelen megvetése és kigúnyolása... A gonoszság teljesen elhatalmasodott. Csak azt az egyet felejtik el, hogy Isten nem hagyja, hogy gúnyt ûzzenek Belõle. Aki lerombolja Isten házát, azt Isten is lerombolja.
(1 Kor 3:17) Aki lerontja az Isten templomát, azt Isten elpusztítja. Isten temploma ugyanis szent, s ti vagytok az.  
(Gal 6:7-8)  Ne áltassátok magatokat: Isten nem hagy magából gúnyt űzni! Amit az ember vet, azt le is aratja. Aki tehát testébe vet, testéből is arat majd romlást; aki pedig lelkébe vet, lelkéből arat örök életet.


 
 
 
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése